Print Preview ActiveX Active Users: 99 / Visits Today: 119
Highest Active Users: 99
Print Preview ActiveX
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | RSS
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Print Preview
 Bugs
 AddtextAt portrait - landscape
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic: Number of copies always 1? Topic Next Topic: ending enddocument  

emiel
Administrator

Belgium
327 Posts

Posted - 11/11/2004 :  15:09:14  Show Profile  Reply with Quote
i selected Landscape (A4)

pagewidth = 16838 Twips
pageheight = 11910 twips

fine till sofar

addtextat "any text", 11920
which result in : blank, nothing is printed.

drawline 0,500, 16500, 500
which result in : a nice line from begin to end

drawline 16000, 500, 16000, 10000
which result in : a nice line from top to bottom

addtextat, where posX < 11910 everything is printed, if posX > 11910 nothing will be printed, 11910 is equal to pagewidth in portrait (A4).

this happens also in Portrait

preview.AddFirstPage 500, 500, 500, 500
' pageinsidewidth = 10910
preview.ShowBorder = True
preview.AddTextAt "akhkhlkfdldfalajgalkgjlagjkl+ga+gja+", 11000
' nothing printed
preview.AddTextAt "akhkhlkfdldfalajgalkgjlagjkl+ga+gja+", 10000
' printed and running over the edge
preview.AddTextAt "akhkhlkfdldfalajgalkgjlagjkl+ga+gja+", 9000
' printed and running over the edge
preview.EndDocument prOTScreen

Has this something to do with the recent changes in the DLL 5.20.2 ?

Edited by - emiel on 11/11/2004 15:22:45
Go to Bottom of Page

emiel
Administrator

Belgium
327 Posts

Posted - 01/07/2005 :  12:39:00  Show Profile  Reply with Quote
any solution yet ?
Go to Bottom of PageGo to Top of Page

wbgookin
Junior Member

USA
113 Posts

Posted - 03/11/2005 :  01:43:28  Show Profile  Visit wbgookin's Homepage  Reply with Quote
PLEASE tell me there's a solution to this one too! This one is really messing with my code that I'm developing.
Go to Bottom of PageGo to Top of Page

emiel
Administrator

Belgium
327 Posts

Posted - 03/13/2005 :  12:07:45  Show Profile  Reply with Quote
is this already fixed ?
Go to Bottom of PageGo to Top of Page

Waty Thierry
Forum Admin

Belgium
635 Posts

Posted - 03/14/2005 :  15:03:34  Show Profile  Visit Waty Thierry's Homepage  Reply with Quote
It seems fixed, in next release today.

Come and visit :
www.immoassist.com
www.ppreview.net
www.vbdiamond.com
www.d2dsources.com
www.mandix.com
Go to Bottom of PageGo to Top of Page

emiel
Administrator

Belgium
327 Posts

Posted - 03/14/2005 :  16:47:56  Show Profile  Reply with Quote
as it seems it is fixed :-)))
Go to Bottom of PageGo to Top of Page
  Previous Topic: Number of copies always 1? Topic Next Topic: ending enddocument  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Print Preview ActiveX © Mandix Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.02